Spesialproduserte lakkbokser og lakkbokser fra Sveno og CMC.

Alt er tilpasset for best mulig funksjon, design og kostnadseffektivitet.

Lakkeringskabiner

Lakkeringskabiner

Vi har lakkeringskabiner i forskjellige prisklasser og design for å kunne imøtekomme kundene sitt behov, uansett om det er mindre selskaper eller større konsern.

Har du høye krav til lakkeringsanlegget? Da er dette det rette. I anlegget skal du kunne jobbe effektivt, enkelt og driftseffektivt. Alt skal bare enkelt fungere og flyte videre.

Dette er også sånn vi bygger lakkboksene våre. Vi tilpasser lakkeringssystemet ditt til dine spesifikke behov og forhold. Planleggingen av verkstedet gjør vi sammen med deg slik at det blir så kostnadseffektiv som mulig ut ifra dine forutsetninger.

Vi tar alltid hensyn til ergonomi, flyt, driftskostnader, arbeidsplasser og arbeidsmiljø. Dette er for at du skal ha et så effektivt verksted som mulig. Et verksted der dere kan vokse og utføre arbeidet deres på den aller beste måten.

Sveno er våre lakkbokser i premiumsegmentet. Fullt tilpasset for best mulig funksjon, design og kostnadseffektivitet.

Lakkboksene som heter CMC er litt enklere og er produsert i Italia. CMC Piper er laget for det mindre lakkeringsverkstedet. CMC Stealth er mer fleksibel og passer for litt større skadeverksteder som har større krav til god og effektiv strømning.

Slik jobber vi

Vi jobber alltid for et sunt arbeidsmiljø med lave driftskostnader. Fokuset er på en optimal flyt for akkurat deres verksted og forutsetninger. Våre prosjektselgere starter med deg som kunde for å oppnå best arbeidsflyt, effektivitet, økonomi og ikke minst de beste lakkeringsresultatene.

Behovsanlays

Behovsanalyse

Først blir det gjort en analyse av hvilke behov dere har idag og i de kommende årene. Hvordan kunne strømningen se ut for å gjøre arbeidet effektivt, ergonomisk og enklest.

projektering

Prosjektering

Hvem gjør hva og når. Her bestemmer vi hvordan prosessen skal gå slik at alt kan gjøres på den jevneste måten og uten kostbare stopp eller forstyrrelser i arbeidet.

en tecknad industrirobot som bygger

På fabrikken vår i Varberg produserer vi SVENO-boksen din akkurat slik vi fastslo, dvs. hvis du ikke har valgt å kjøpe en CMC-boks. De er laget i Italia.

illustration av checklista och penna

Vedlikehold

Selv om anleggene våre er av høyeste kvalitet, trenger de fortsatt litt pleie. Vi håndterer filterendringer og annet hvis du ønsker det.

illustration av skruvmejsel och skiftnyckel

Reparasjon

Noen ganger kan også ulykken finne sted, og da er det viktig å få anlegget i gang så fort som mulig. Med våre profesjonelle reparatører kan du minimere nedetid.

Mer enn bare en lakkboks. Det er en SVENO

SVENO - vår premiumlakkboks

Et unikt konsept med fordeler i funksjon og design som mange andre lakkbokser ikke er i nærheten av.

Her finner du dører i begge ender med store vinduspartier, belysning i taket og lenger nede på veggen, vårt Pop-Up filtergulv eller avsug i vegg, varmegjennvinning, brukervennlig kontrollpanel.

Lakkeringskabiner

cmc - lakkbokser med italiens design

CMC lakkbokser

For deg som ønsker en god lakkboks til et mindre budsjett.

CMC er vårt budsjettmerke for de lakkererne som ønsker en veldig god lakkboks, men som også vil beholde pengene. Lakkbokserne har italiensk nøkternt design med mange smarte detaljer. Du kan få en virkelig god lakkboks her til en fornuftig pris.

Integritetspolicy »